Γάζα: Τουλάχιστον 40 νεκροί σήμερα από ισραηλινά πλήγματα
Παλαιστίνιοι κοιτάζουν τις ζημιές μετά από αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στην Μπέιτ Λαχία, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας
AP Photo/Jehad AlshrafiΤουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Δευτέρα (28/4) από τα ισραηλινά πλήγματα σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με την παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. «Από τα ξημερώματα μέχρι τώρα έχουμε καταμετρήσει 40 μάρτυρες» είπε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, Μοχάμεντ αλ Μουγάχιερ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν βομβαρδίστηκε με πυραύλους το σπίτι μιας οικογένειας στην Ταμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
Άλλοι δέκα σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο σπίτι της οικογένειας Αλ Γαμάρι, στη συνοικία Σουντανίγια, στην πόλη της Γάζας.
Νωρίτερα, από άλλο πλήγμα στο σπίτι της οικογένειας Αλ Άγα, κοντά στο Χαν Γιουνίς, σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι. Σε άλλα τέσσερα, διαφορετικά πλήγματα σε όλον τον θύλακα έχασαν τη ζωή τους άλλοι 14 άνθρωποι.
Το «ευχαριστώ» Δούκα στον Χαρδαλιά: «Ο Περιφερειάρχης δίνει την πρέπουσα σημασία στην πρωτεύουσα»
12:20
Έπεσε η πλατφόρμα για τα Voucher των 750 ευρώ - «Error» βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι
12:18
Θεσσαλονίκη: Εννιά παράτυποι μετανάστες σε πατάρι κουρείου - Τέσσερις συλλήψεις
12:11
Αχαΐα: 62χρονος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία όταν τραυματίστηκε κατά λάθος με τσεκούρι
12:09