Αυτοκίνητο έπεσε σε παιδικό σταθμό στο Ιλινόις - Μικρά παιδιά και έφηβοι οι τέσσερις νεκροί
Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο του δυστυχήματος
AP Photo/John O'ConnorΤη ζωή σε τέσσερα παιδιά και εφήβους στοίχισε ένας οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό στο Ιλινόις. Τα θύματα ήταν ηλικίας τεσσάρων έως 18 ετών.
«Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τέσσερις άνθρωποι, που πιστεύεται πως είναι ηλικίας μεταξύ 4 και 18 ετών, έχασαν τη ζωή τους» ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.
Άγνωστος μέχρι στιγμής είναι ο αριθμός των τραυματιών, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
Ο οδηγός του οχήματος και μοναδικός επιβαίνων δεν έχει τραυματιστεί, ωστόσο διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
«Γονείς αποχαιρέτισαν τα παιδιά τους αυτό το πρωί χωρίς να γνωρίζουν πως θα ήταν η τελευταία φορά. Η καρδιά μου είναι βαριά για αυτές τις οικογένειες και το αδιανόητο πένθος που ζουν, κάτι που κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να υπομένει ποτέ» ανέφερε ο ο κυβερνήτης της πολιτείας Τζέι Μπι Πρίτσκερ σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).
Πώς ακριβώς η έλλειψη ύπνου βλάπτει τους νευρώνες του εγκεφάλου μας, σύμφωνα με νέα μελέτη
09:30
Αλλαγές στη Γραμμή 2 του μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα - Αναλυτικά τα δρομολόγια
09:28
ΑΠΘ: Το πάρτι χωρίς άδεια, τα επεισόδια και η αναζήτηση ευθυνών - «Οι διαδικασίες για ελεγχόμενη πρόσβαση στους κλειστούς χώρους έχουν ξεκινήσει»
09:24
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τραπεζικές κινήσεις και περιουσιακά στοιχεία (vid)
09:22