Νετανιάχου: Ο Μακρόν συντάσσεται με μια «τρομοκρατική οργάνωση» και αναμεταδίδει «άθλια προπαγάνδα»
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
AP PhotoΟ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε σήμερα τον Εμμανουέλ Μακρόν ότι συντάσσεται με μια «τρομοκρατική οργάνωση», αφού ο Γάλλος πρόεδρος χαρακτήρισε χθες «απαράδεκτη» την πολιτική που ακολουθεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στη Λωρίδα της Γάζας.
«Ο Μακρόν επέλεξε για ακόμη μια φορά να συνταχθεί με μια δολοφονική ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση και να αναμεταδώσει την άθλια προπαγάνδα που κατηγορεί το Ισραήλ για συκοφαντία του αίματος», δήλωσε ο Νετανιάχου σε ανακοίνωση από το γραφείο του.
Χθες σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι «αυτό που κάνει σήμερα η κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου (στη Γάζα) είναι απαράδεκτο».
Στην ανακοίνωση, ο Νετανιάχου τόνισε παράλληλα πως το Ισραήλ εμμένει στους πολεμικούς του στόχους, δηλαδή την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων, την ήττα της Χαμάς και τη διασφάλιση ότι η Γάζα δεν θα αποτελεί απειλή για το Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απειλές Νετανιάχου: «Ο ισραηλινός στρατός θα εισέλθει με όλη του την ισχύ στην Λωρίδα της Γάζας»
Παρέμβαση Μαδούρο από τη φυλακή - «Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια διαλόγου»
23:59
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑ: Μάχη με τις φλόγες στο σκοτάδι σε ανοιχτά μέτωπα - Έρευνα για την τραγωδία με τους νεκρούς πιλότους
23:48
Πακιστάν: 14 νεκροί σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας έξω από αστυνομικό τμήμα
23:36
Συναγερμός στο Λιμενικό: Αγνοούνται πέντε επιβάτες ιστιοπλοϊκού στη Σύμη - Σε εξέλιξη έρευνες
23:24