Τραμπ: Δασμοί τουλάχιστον 25% στην Apple αν δεν φέρει την παραγωγή των iPhones στις ΗΠΑ
O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
AP PhotoΤα πυρά του κατά του CEO της Apple, Τιμ Κουκ έστρεψε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποιώντας τον πως αν η εταιρεία του δεν φέρει την παραγωγή των iPhones που πουλάει στους Αμερικανούς πίσω στις ΗΠΑ, θα πρέπει να πληρώσει δασμούς τουλάχιστον 25%.
«Έχω ενημερώσει εδώ και καιρό τον Τιμ Κουκ της Apple ότι περιμένω τα iPhones τους τα οποία διαθέτουν προς πώληση στις ΗΠΑ, να κατασκευάζονται και να συναρμολογούνται στις ΗΠΑ, όχι στην Ινδία, ή κάπου αλλού», αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτηση του στο Truth Social.
«Αν δεν συμβεί αυτό», προσθέτει, «ένας δασμός τουλάχιστον 25% θα πρέπει να πληρωθεί από την Apple στις ΗΠΑ. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα!».
H ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tραμπ: Δεν έχω σχέση με την φωτογραφία που με παρουσιάζει ως Πάπα
Προειδοποίηση Tραμπ σε Ρωσία, Ουκρανία: «Κανείς δεν παίζει μαζί μου»
Γεραπετρίτης: Η υπεράσπιση της πολυμέρειας και του Διεθνούς Δικαίου είναι κρισιμότερη από ποτέ
18:02
Στην Ουάσιγκτον ο Ν. Δένδιας: Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ
17:50
Συναγερμός για την εξαφάνιση 64χρονου από τον Πειραιά
17:42
Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε την καθηγήτριά του - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
17:39