Τραμπ: Προειδοποίησα τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να μην πλήξει το Ιράν
Ο ΑμερικανόςΠρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Evan VucciΟι ΗΠΑ επέστησαν την προσοχή στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να μην αναλάβει δράση εναντίον του Ιράν, η οποία θα έθετε σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
«Του είπα πως δεν πιστεύω πως θα ήταν ορθό τώρα, διότι είμαστε πολύ κοντά σε μια λύση», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο, αναφερόμενος στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε προσφάτως με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
«Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή», συμπλήρωσε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε πως οι συνομιλίες με την Τεχεράνη είναι «πολύ καλές», ενώ οι δύο χώρες μόλις ολοκλήρωσαν στη Ρώμη έναν πέμπτο κύκλο διαπραγματεύσεων, χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία, επιβεβαιώνοντας ωστόσο πως είναι έτοιμες να συνεχίσουν τον διάλογο.
Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στην Πελόπη της Μυτιλήνης
20:42
Δεν αναφέρθηκαν σοβαρές ζημιές από τα θραύσματα πυραύλων που έπεσαν κοντά στον Ναό της Αναστάσεως
20:33
Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ στα Χανιά
20:29
Ουκρανία: Δώδεκα οικισμοί τέθηκαν υπό ρωσικό έλεγχο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου
20:18