Τραμπ: Προειδοποίησα τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να μην πλήξει το Ιράν
Ο ΑμερικανόςΠρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Evan VucciΟι ΗΠΑ επέστησαν την προσοχή στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να μην αναλάβει δράση εναντίον του Ιράν, η οποία θα έθετε σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
«Του είπα πως δεν πιστεύω πως θα ήταν ορθό τώρα, διότι είμαστε πολύ κοντά σε μια λύση», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο, αναφερόμενος στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε προσφάτως με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
«Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή», συμπλήρωσε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε πως οι συνομιλίες με την Τεχεράνη είναι «πολύ καλές», ενώ οι δύο χώρες μόλις ολοκλήρωσαν στη Ρώμη έναν πέμπτο κύκλο διαπραγματεύσεων, χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία, επιβεβαιώνοντας ωστόσο πως είναι έτοιμες να συνεχίσουν τον διάλογο.
SPONSORED
Μηχανισμό διαχείρισης της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ φέρνει το Ιράν
15:12
Κικίλιας στο Συνέδριο ΝΔ: «Η ταυτότητά μας δεν μπορεί να αλλοιωθεί από κανέναν»
15:11
Κεραμέως στο συνέδριο ΝΔ: «Καταφέραμε να ρίξουμε την ανεργία στο χαμηλότερο των τελευταίων 18 ετών»
15:01
Bloomberg: Η Τουρκία σχεδιάζει αγωγό καυσίμων ενός δισ. για εφοδιασμό συμμάχων του ΝΑΤΟ
15:00