Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Εκκενώθηκε κτήριο της Ε.Ε λόγω ύποπτου αντικειμένου
Σε συναγερμό τέθηκαν την Τρίτη (3/6) οι Αρχές ασφαλείας στο Βέλγιο προχωρώντας στην εκκένωση ενός κτηρίου της Ε.Ε. μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στην περιοχή. Προληπτικά οι Αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο κεντρικού δρόμου στην ευρωπαϊκή συνοικία της βελγικής πρωτεύουσας.
Η κυκλοφορία διακόπηκε στη Rue de la Loi, τον πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο που διασχίζει την Ευρωπαϊκή Συνοικία, κοντά στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το κτίριο Μπερλεμόν σύμφωνα με το Politico.
Αστυνομικός ανέφερε στους παρευρισκόμενους ότι αναφέρθηκαν ύποπτες αποσκευές στην περιοχή, ενώ ο δρόμος είχε αποκλειστεί από περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα.
Το κτίριο Copernicus, όπου στεγάζεται το ψηφιακό τμήμα της Επιτροπής, DG CONNECT, εκκενώθηκε από αστυνομικούς.
O συναγερμός έληξε λίγη ώρα αργότερα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ενημερώνει με σχετικό μήνυμα τους υπαλλήλους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο Σαρλερουά στις Βρυξέλλες - Καθηλώθηκαν οι πτήσεις
Athens Gastronomic Forum: Κορυφαία ονόματα της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής δίνουν το «παρών»
09:30
Επίσημα χειμώνας στη Νέα Υόρκη: «Ντύθηκε» στα λευκά το Central Park - Εντυπωσιακές εικόνες (pics)
09:20
Χάρτης πληρωμών και ελαφρύνσεων: Τι ισχύει για συνταξιούχους, ενοικιαστές και μισθωτούς το 2026
09:12
Αυτό το μαγαζί στις ΗΠΑ πουλάει τα περιεχόμενα των αποσκευών που χάνονται στις πτήσεις
09:00