Αυστραλή δημοσιογράφος χτυπήθηκε με πλαστική σφαίρα στις διαδηλώσεις στο Λος Άντζελες
Αστυνομικές δυνάμεις εκτοξεύουν χημικά και πλαστικές σφαίρες κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στο Λος Άντζελες
EPA/CAROLINE BREHMAN/ ΑΠΕ ΜΠΕΤη στιγμή που Αυστραλή δημοσιογράφος πυροβολείται με πλαστική σφαίρα από αστυνομικό κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στο Λος Άντζελες για το μεταναστευτικό καταγράφει συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, αποτυπώνοντας το «πολεμικό» σκηνικό που εκτυλίσσεται στην αμερικανική μητρόπολη.
«Η αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) κινείται έφιππη, πυροβολεί με πλαστικές σφαίρες εναντίον διαδηλωτών, τους ωθεί στην καρδιά του Λος Άντζελες» είπε στην κάμερα η ανταποκρίτρια των ΗΠΑ για το Nine News, Λόρεν Τομάσι, δείχνοντας προς τους αστυνομικούς στην άκρη του δρόμου.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ακούγεται ένας κρότος και η κραυγή της δημοσιογράφου, ενώ κρατά το πόδι της, σύμφωνα με το CNNi. Το τηλεοπτικό συνεργείο απομακρύνεται, ενώ αρκετοί ακούγονται να την ρωτάνε αν είναι καλά.
Τραυματίστηκε αλλά είναι σώα και αβλαβής, σύμφωνα με το αυστραλιανό ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Αυγούστου)
06:30
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
06:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Από πότε ισχύει η νέα ρύθμιση και τι προβλέπει
04:04