Ισραήλ: Στο λιμάνι Ασντόντ το Madleen, που κατευθυνόταν στη Γάζα και συνελήφθη από τον στρατό
Το πλοίο Madleen, εισέρχεται στο λιμάνι Ασντόντ, αφού καταλήφθηκε από ισραηλινές δυνάμεις
AP Photo/Leo CorreaΤο ιστιοφόρο Madleen που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (9/6) από τις ισραηλινές αρχές καθώς προσπαθούσε να φθάσει στη Λωρίδα της Γάζας μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια και 12 φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές που επέβαιναν σε αυτό, ανάμεσά τους η Σουηδέζα Γκρέτα Τούνμπεργκ, έφτασε απόψε στο ισραηλινό λιμάνι της Ασντόντ.
Σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, το ιστιοφόρο, συνοδευόμενο από δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ, εισήλθε στο λιμάνι της Ασντόντ όταν είχε βραδιάσει, γύρω στις 8.45 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τον φωτογράφο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ποιοι είναι οι 12 επιβάτες του «Madleen» που έπλεε στη Γάζα - Από που πήρε το όνομά του το σκάφος
ΕΛΛΑΔΑ
Βελούχι: Έρευνες με drone στην «Ψηλή Κορφή» για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη - Καλύτερη ορατότητα και ηλιοφάνεια σήμερα
11:12
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58
ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
ΕΛΛΑΔΑ
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
CULTURE