Λος Άντζελες: Φωτορεπόρτερ δέχθηκε πλαστική σφαίρα στο κεφάλι - «Ήμουν εύκολος στόχος»
Αστυνομικοί ανοίγουν πυρ με μη θανατηφόρα όπλα σε διαδηλωτές στο Λος Άντζελες
AP Photo Jae HongΜε μια πλαστική σφαίρα στο κεφάλι χτυπήθηκε φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για το μεταναστευτικό στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό τραυματισμού με πλαστική σφαίρα σε ανθρώπους που καλύπτουν τα γεγονότα στην αμερικανική μητρόπολη.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/6), με τον φωτορεπόρτερ της New York Post, Τόνι Κέιναμ να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύμα στον αυχένα και μώλωπες στο μέτωπό του.
«Γα@@το, γα@@το, μόλις με πυροβόλησαν στο κεφάλι» αναφώνησε όταν δέχθηκε το χτύπημα.
«Εκεί που με χτύπησαν, ήμουν ο μόνος που έβλεπε τον αυτοκινητόδρομο. Δεν ήμουν περικυκλωμένος, οπότε ήμουν εύκολος στόχος» ανέφερε σε δηλώσεις του ο ίδιος αργότερα.
«Είναι πραγματικά κρίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι βρίσκομαι σε θέση στην οποία θα μπορούσα να τραυματιστώ, αλλά ταυτόχρονα δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για να με στοχεύσουν με το τουφέκι και να πατήσουν τη σκανδάλη, οπότε είμαι λίγο εκνευρισμένος γι' αυτό για να είμαι ειλικρινής».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυστραλή δημοσιογράφος χτυπήθηκε με πλαστική σφαίρα στις διαδηλώσεις στο Λος Άντζελες
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32
Ο Νετανιάχου μιλά για «απόπειρα δολοφονίας» του Τραμπ: «Ανακουφισμένος που είναι ασφαλής» - Η ανάρτησή του
10:27
ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
10:21
Δύο νεκροί στη βορειοανατολική Ουκρανία από επιδρομή ρωσικών drones
10:07