Λος Άντζελες: Φωτορεπόρτερ δέχθηκε πλαστική σφαίρα στο κεφάλι - «Ήμουν εύκολος στόχος»
Αστυνομικοί ανοίγουν πυρ με μη θανατηφόρα όπλα σε διαδηλωτές στο Λος Άντζελες
AP Photo Jae HongΜε μια πλαστική σφαίρα στο κεφάλι χτυπήθηκε φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για το μεταναστευτικό στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό τραυματισμού με πλαστική σφαίρα σε ανθρώπους που καλύπτουν τα γεγονότα στην αμερικανική μητρόπολη.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/6), με τον φωτορεπόρτερ της New York Post, Τόνι Κέιναμ να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύμα στον αυχένα και μώλωπες στο μέτωπό του.
«Γα@@το, γα@@το, μόλις με πυροβόλησαν στο κεφάλι» αναφώνησε όταν δέχθηκε το χτύπημα.
«Εκεί που με χτύπησαν, ήμουν ο μόνος που έβλεπε τον αυτοκινητόδρομο. Δεν ήμουν περικυκλωμένος, οπότε ήμουν εύκολος στόχος» ανέφερε σε δηλώσεις του ο ίδιος αργότερα.
«Είναι πραγματικά κρίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι βρίσκομαι σε θέση στην οποία θα μπορούσα να τραυματιστώ, αλλά ταυτόχρονα δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για να με στοχεύσουν με το τουφέκι και να πατήσουν τη σκανδάλη, οπότε είμαι λίγο εκνευρισμένος γι' αυτό για να είμαι ειλικρινής».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυστραλή δημοσιογράφος χτυπήθηκε με πλαστική σφαίρα στις διαδηλώσεις στο Λος Άντζελες
Aνήλικος έπεσε από μπαλκόνι στην Πάτρα - Διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
12:33
Πρωτοχρονιά στα μπλόκα οι αγρότες: «Ναι σε διάλογο αν υπάρξουν ουσιαστικές εξαγγελίες»
12:27
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Τραμπ προανήγγειλε το Κρεμλίνο - Ο όρος για το Ντονμπάς
12:26
UBS για χρυσό: Ανέβασε την τιμή - στόχο στα 5.000 δολάρια ανά ουγγιά
12:24