Ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπραντ Λάντερ, συνελήφθη από την ICE σαν... κακοποιός
Ο Ελεγκτής της Νέας Υόρκης, Μπραντ Λάντερ, τέθηκε υπό κράτηση από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) και τους πράκτορες του FBI έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο μετανάστευσης
AP Photo/Olga FedorovaΟ Ελεγκτής της Νέας Υόρκης και υποψήφιος δήμαρχος των Δημοκρατικών, Μπραντ Λάντερ, συνελήφθη την Τρίτη (17/6) από πράκτορες της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), καθώς συνόδευε έναν κατηγορούμενο έξω από το δικαστήριο μετανάστευσης , ανέφερε η σύζυγός του σε ανακοίνωσή της.
«Ενώ συνόδευε έναν κατηγορούμενο έξω από το δικαστήριο μετανάστευσης στην οδό Federal Plaza 26, ο Μπραντ συνελήφθη από μασκοφόρους πράκτορες και κρατήθηκε από την ICE», έγραψε η σύζυγος του Λάντερ, Μεγκ Μπαρνέτ, στο «X».
«Αυτό βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η ομάδα μας παρακολουθεί στενά την κατάσταση», έγραψε ο Μπαρνέτ.
Βίντεο του περιστατικού που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον Λάντερ να στέκεται έξω από μια αίθουσα δικαστηρίου στο κύριο δικαστήριο μετανάστευσης της πόλης, όταν τον πλησιάζουν αστυνομικοί, συμπεριλαμβανομένων μερικών που φορούν μάσκες.
Ο Λάντερ ζητά επανειλημμένα από τους αστυνομικούς να του επιδείξουν δικαστικό ένταλμα πριν του περάσουν χειροπέδες, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε η Μπαρνέτ.
Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Κακοκαιρία «εξπρές» την Κυριακή - Ισχυρές βροχές με μεγάλη διάρκεια
11:33
Ιωάννινα: Τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στην είσοδο του χωριού Πραμάντων (pic)
11:31
ΣΥΡΙΖΑ για Βιολάντα: «Αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής αδειών» καταγγέλλει η Σαπουνά
11:24
Μαρινάκης για «Βιολάντα»: Θέμα με τον Παπαστεργίου δεν υπάρχει (vid)
11:15