Λιοντάρια απέδρασαν από τον ζωολογικό κήπο της Λειψίας
Σε αναζήτηση ενός αρσενικού λιονταριού που άγνωστο πώς, απέδρασε τα μεσάνυχτα από τον περιφραγμένο χώρο όπου ζει, στον ζωολογικό κήπο της Λειψίας, βρίσκονται οι γερμανικές Αρχές καθώς και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του κήπου.
Σύμφωνα με την Daily Telegraph, ο κήπος είναι και θα παραμείνει κλειστός έως ότου εντοπιστεί και επανατοποθετηθεί στον χώρο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές αναζητούσαν αρχικά δύο λιοντάρια, τα οποία δραπέτευσαν μαζί, ωστόσο βρήκαν το ένα, το πυροβόλησαν και το τραυμάτισαν θανάσιμα.
Οι εργαζόμενοι και οι επικεφαλής του κήπου δήλωσαν πάντως στα γερμανικά ΜΜΕ, ότι θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο το λιοντάρι που εξακολουθεί να αγνοείται να έχει βγει εκτός κήπου και να αποτελεί απειλή για τους πολίτες.
Δεν είχαν βέβαια καμία απάντηση για το πώς απέδρασαν τα λιοντάρια.
Γερμανία: Κανένα ενδιαφέρον από τη Ρωσία να συμμετάσχει στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
11:43
Ίλον Μασκ κατά Κρίστοφερ Νόλαν για την Οδύσσεια και την Ωραία Ελένη
11:38
Η GSΚ εγκαινιάζει τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη έναντι του Έρπητα Ζωστήρα
11:36
Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Συγκίνηση και λαμπρότητα στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγ. Γεωργίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
11:28