Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που καταδικάστηκε για συνεργασία με την Μοσάντ
Το Ιράν εκτέλεσε κρατούμενο, ο οποίος κατονομάστηκε ως ο Μοχαμάντ Αμίν Σαγεστέχ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο για συνεργασία με την υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ Μοσάντ, μετέδωσε σήμερα το ιρανικό ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, εν μέσω του πολέμου ανάμεσα στις δύο χώρες.
Ο Σαγεστέχ είχε συλληφθεί στα τέλη του 2023 και, σύμφωνα με το Tasnim ήταν "ο επικεφαλής κυβερνοομάδας που συνδεόταν με τη Μοσάντ".
"Ο Μοχαμάντ Αμίν Μαχνταβί Σαγεστέχ απαγχονίστηκε σήμερα το πρωί για συνεργασία σε θέματα πληροφοριών υπέρ του σιωνιστικού καθεστώτος", ανακοίνωσαν παράλληλα οι δικαστικές αρχές του Ιράν, τις οποίες επικαλέστηκε το AFP, αναφερόμενες στο Ισραήλ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παπασταύρου: Η Ελλάδα Φάρος Σταθερότητας σε μια πολύ ταραγμένη περιοχή
22:20
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαχρέιν: Ζητεί από το Σ.Α. του ΟΗΕ να εγκρίνει τη χρήση βίας για την προστασία της ναυσιπλοΐας στο Ορμούζ
22:11
ΚΟΣΜΟΣ
Απειλές Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν χτυπήσετε τις υποδομές μας θα είναι πλέον κεφάλι αντί οφθαλμού - Θα πνιγείτε στον Περσικό Κόλπο»
22:03
ΚΟΣΜΟΣ
Ερυθρός Σταυρός: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή «κινδυνεύει να φθάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή»
21:55
ΚΟΣΜΟΣ