Κόστα Ρίκα: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ασφαλείας - Κατηγορείται απο τις ΗΠΑ για διακίνηση ναρκωτικών
Αστυνομικοί στην Κόστα Ρίκα.
AP PhotoΗ δικαστική αστυνομία στην Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι έθεσε υπό κράτηση πρώην υπουργό Ασφάλειας και πρώην δικαστή, τον οποίο βαραίνουν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών στις ΗΠΑ, οι αρχές των οποίων έχουν υποβάλει επίσημο αίτημα για την έκδοσή του.
Ο Σέλσο Γαμπόα Σάντσες συνελήφθη στο Σαν Χοσέ, ενώ φερόμενος ως συνεργός του, ο Έντουιν Λόπες Βέγα, συνελήφθη σε νότια περιοχή της χώρας.
Ο Ράνταλ Σούνιγα, διευθυντής της δικαστικής αστυνομίας, χαρακτήρισε «ορόσημο» για τη χώρα της κεντρικής Αμερικής το γεγονός ότι «δυο Κοσταρικανοί διώκονται και θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες στις ΗΠΑ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Ευκαιρίες... βλέπουν οι παραγωγοί καφέ της Κόστα Ρίκα από τους αμερικανικούς δασμούς
ΚΟΣΜΟΣ
Πέντε νεκροί από Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα - Πάνω από 600 νεκροί παρά την κατάπαυση πυρός
09:01
ΕΛΛΑΔΑ
Λέρος: Ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του ο 18χρονος γιος του
08:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ανάλυση CNNi: Το δίλημμα του Τραμπ για το Ιράν - Διπλωματία ή στρατιωτικό «χτύπημα»
08:54
ΕΛΛΑΔΑ
Θρίλερ με τα ανθρώπινα μέλη σε σακούλες στην Χαλκιδική - Ανοίγουν οι φάκελοι εξαφανισμένων γυναικών
08:47
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ