Ανοίγουν ξανά τα σχολεία στο Ισραήλ - Περίπου 300 έχουν υποστεί ζημιές
Σχολείο στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ
(AP Photo/Sebastian Scheiner)Ανοίγουν ξανά τα σχολεία σε όλο Ισραήλ, μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης Ασφάλειας Εσωτερικού των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, ότι καταργούνται όλοι οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί στους πολίτες καθ’ όλη τη διάρκεια της σύγκρουσης με την Τεχεράνη.
Σύμφωνα με τους Times of Israel, οι τοπικές αρχές θα εγκρίνουν την απόφαση με βάση αν τα σχολεία έχουν υποστεί ζημιές από ιρανικά πυρά ή αν βρίσκονται σε περιοχές με μεγαλύτερες ζημιές. Ορισμένοι δήμοι έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν τα σχολεία σήμερα.
Σύμφωνα με το κανάλι 12, περίπου 300 εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν υποστεί ζημιές από επιθέσεις με βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν.
Επιπλέον, η κατάσταση είναι δύσκολη για τα παιδιά που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω ζημιών από πυραύλους και ενδέχεται να μην βρίσκονται κοντά στα σχολεία τους.
Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέα η μητέρα του τρίχρονου που πέθανε από ασιτία (vid)
16:23
Κεραμέως: Συνδυασμός Τεχνητής Νοημοσύνης με ανθρώπινο παράγοντα για βέλτιστα αποτελέσματα
16:17
Ξεκίνησε το έργο της η νέα Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας του Καταναλωτή και Ελέγχου της Αγοράς
16:08
Σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ βλέπει ο Ζελένσκι - Τι είπε για εγγυήσεις ασφαλείας
15:59