Συναγερμός στο Μιλάνο για διαφημιστική πινακίδα σε ουρανοξύστη - Έτοιμη να καταρρεύσει
Ο ουρανοξύστης Χαντίντ ή Generali στο Μιλάνο
AP Photo/Luca BrunoΤην άμεση κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε η μερική πτώση της μίας εκ των δύο διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται στην κορυφή ενός από τους υψηλότερους ουρανοξύστες του Μιλάνου.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/6) οι κάτοικοι του Μιλάνου αντιλήφθηκαν ότι είχε υποστεί καθίζηση, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και ειδικούς να σπεύδουν για να αποκαταστήσουν την ζημιά και να εγγυηθούν ότι, σε περίπτωση που η ταμπέλα πέσει στο έδαφος, δεν θα τραυματιστεί κανείς.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ο ουρανοξύστης, ύψους 192 μέτρων, έχει 44 ορόφους και στα γραφεία του, εργάζονται πάνω από 2.000 άνθρωποι. Δεν τους επετράπη να εισέλθουν στο κτήριο και η όλη περιοχή, συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης του μετρό και ενός εμπορικού κέντρου, έχει κλείσει.
Σύγκρουση αυτοκινήτων στον Εύοσμο: Χωρίς τις αισθήσεις του 88χρονος, τραυματίας ο άλλος οδηγός
19:23
Ακριβό το τίμημα: Πάνω από 11 δισ. δολάρια κόστισε στο Ισραήλ ο πόλεμος του Ιράν
19:12
Ουρανοξύστης 23 ορόφων στο Μαϊάμι κατεδαφίστηκε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα (vid)
19:00
«Τα Στενά του Ορμούζ θα γίνουν θανάσιμη δίνη», απειλούν οι Φρουροί της Επανάστασης
18:49