Συναγερμός στο Μιλάνο για διαφημιστική πινακίδα σε ουρανοξύστη - Έτοιμη να καταρρεύσει
Ο ουρανοξύστης Χαντίντ ή Generali στο Μιλάνο
AP Photo/Luca BrunoΤην άμεση κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε η μερική πτώση της μίας εκ των δύο διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται στην κορυφή ενός από τους υψηλότερους ουρανοξύστες του Μιλάνου.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/6) οι κάτοικοι του Μιλάνου αντιλήφθηκαν ότι είχε υποστεί καθίζηση, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και ειδικούς να σπεύδουν για να αποκαταστήσουν την ζημιά και να εγγυηθούν ότι, σε περίπτωση που η ταμπέλα πέσει στο έδαφος, δεν θα τραυματιστεί κανείς.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ο ουρανοξύστης, ύψους 192 μέτρων, έχει 44 ορόφους και στα γραφεία του, εργάζονται πάνω από 2.000 άνθρωποι. Δεν τους επετράπη να εισέλθουν στο κτήριο και η όλη περιοχή, συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης του μετρό και ενός εμπορικού κέντρου, έχει κλείσει.
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Δικαιούχοι και δομή προγράμματος
05:00
e-ΕΦΚΑ: Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας
04:00
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Ποια οφέλη επιφυλάσσει το νέο σύστημα - Τα νέα ψηφιακά εργαλεία
03:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Ποια η προθεσμία υποβολής
02:00