ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν μας έχει μείνει άλλο κουράγιο»: H αδελφή του μικρού Μπεν συγκλονίζει

«Δεν μας έχει μείνει άλλο κουράγιο»: H αδελφή του μικρού Μπεν συγκλονίζει
Twitter

Ο εφιάλτης της οικογένειας του μικρού Μπεν ξαναζωντανεύει 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στην Κω.

Την ώρα που οι έρευνες έχουν «παγώσει» προσωρινά, η αδελφή του Μπεν, Λεϊάνα Νίνταμ, περιγράφει τις δραματικές στιγμές που ζει η οικογένεια.

«Το μοναδικό μου όνειρο είναι να βρεθεί ο Μπεν. Για να ησυχάσει η μητέρα μου κυρίως. Αισθάνομαι, κατά κάποιο τρόπο, ότι της το χρωστάω. Είμαι η κόρη της και της λείπει πολύ ο γιος της, θέλει τον γιο της. Κανείς μας δεν θέλει να πιστέψει πως θα βρουν κάτι εκεί, γιατί θα είναι 25 χρόνια αγώνα και πόνου που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Είμαστε εξαντλημένοι. Δεν ξέρω αν μας έχει μείνει κάτι άλλο να δώσουμε» είπε η 22χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV.

Ωστόσο έπειτα από το αίτημα του ιδιοκτήτη να σταματήσουν οι έρευνες στο οικόπεδο, η Λεϊάνα φοβάται ότι δεν θα βρεθεί ποτέ ο αδελφός της.

«Ζούμε με την ελπίδα. Αλλά τι κάνεις όταν η ελπίδα φεύγει; Πως μπορείς να συνεχίσεις;» υπογράμμισε η 22χρονη και συνέχισε:

Είναι παράξενο συναίσθημα. Έχω έναν αδελφό, που δεν είναι εδώ, που δεν τον γνώρισα ποτέ, αλλά νιώθω τόσο κοντά του. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αναρωτιέμαι πού είναι. Έχω δώσει όλη τη ζωή μου στην αναζήτηση του Μπεν. Όλη μου η ζωή έχει μπει στην αναμονή.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Μπεν: Αίτημα να σταματήσουν οι έρευνες από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ