Κυπριακό: Άτυπη πενταμερή στη Ν. Υόρκη 16 και 17 Ιουλίου ανακοίνωσε ο ΟΗΕ
Άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό, η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Ν. Υόρκη, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τύπου.
«Κατόπιν της άτυπης συνάντησης για το Κυπριακό σε διευρυμένη σύνθεση, που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη στις 17-18 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ο Γενικός Γραμματέας θα συγκαλέσει στις 16 και 17 Ιουλίου, εδώ στην Έδρα των Ηνωμένων Εθνών, τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, καθώς και εκπροσώπους των εγγυητριών δυνάμεων, Ελλάδας, Τουρκίας και Ηνωμένου Βασιλείου, για ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό.
Η συνάντηση θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο» ανέφερε ο κ. Ντουζαρίκ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεραπετρίτης για Κυπριακό: Απαραίτητη συνθήκη η οικοδόμηση εμπιστοσύνης
Συνάντηση Μητσοτάκη - Γκουτέρες στον ΟΗΕ: Στο επίκεντρο η επανεκκίνηση συνομιλιών για το Κυπριακό
Ισχύς εν τη ενώσει στο Κυπριακό: Οι κινήσεις της ΕΕ, τα εμπόδια και οι κόκκινες γραμμές
Ο Ιωάννης Μπολέτης πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση σε παιδιά χαμηλού σωματικού βάρους
13:25
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγκαινιάστηκε βρεφονηπιακός σταθμός στο Καματερό
13:14
Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ - Έρχεται ταινία με τον σκηνοθέτη του «Wonka»
13:05
Τσιάρας σε αγρότες: Ο διάλογος πράξη ευθύνης και όχι υποχώρηση - Μπλόκα και πείσματα δεν ωφελούν (vid)
13:00