Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος Αμερικής για πλημμύρες στο Τέξας: Όλοι θρηνούμε για τις ζωές που χάθηκαν
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
INTIME NEWS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗΟ Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την θλίψη του και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στην Κομητεία Κερ της πολιτείας του Τέξας.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κάνει λόγο για μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς μέχρι στιγμής οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 51, ανάμεσά τους και 15 παιδιά.
«Όλοι θρηνούμε για τις ζωές που χάθηκαν, ειδικά για τα αθώα παιδιά των οποίων οι λαμπρές ελπίδες έσβησαν στον κατακλυσμό», γράφει στο μήνυμά του και προσθέτει: «Ο πόνος τους δεν είναι μακριά από εμάς και διαπερνά τις καρδιές όλων μας, γιατί κάθε παιδί ανήκει σε όλους μας και σε κάθε πενθούντα γονέα βλέπουμε την ίδια τη Θεοτόκο να στέκεται στον Σταυρό».
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εκφράζει τέλος, τη συμπαράστασή του σε όλους όσοι αναμένουν νέα για τους αγαπημένους τους που αγνοούνται, ιδιαίτερα στις οικογένειες των 27 κοριτσιών που έκαναν κατασκήνωση στις όχθες του ποταμού Γκουανταλούπε.
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
Remade: Το fashion project που ξεκίνησε από το χόμπι μιας 15χρονης Ελληνίδας
07:34
Ενώπιον ανακριτή ο πατέρας από τη Μεσσαρά: Αρνείται ότι βίαζε τις κόρες του, εκκρεμούν τα αποτελέσματα DNA
07:25