Μιλάνο: Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από πτώση δέντρου λόγω κακοκαιρίας
Άνθρωποι τράχουν ναπροφυλαχθούν από την έντονη νεροποντή στην Piazza Duomo στο Μιλάνο
ΑΠΕ ΜΠΕΜετά από μια εβδομάδα καύσωνα, στην βόρεια Ιταλία οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν εντυπωσιακά. Στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, αργά το απόγευμα της Κυριακής (6/7) ξέσπασε νεροποντή με χαλάζι και δυνατό αέρα.
Παρά το γεγονός ότι τα πάρκα της πόλης είχαν παραμείνει κλειστά από το πρωί, μία υναίκα καταπλακώθηκε από πτώση δέντρου και έχασε την ζωή της. Συνολικά, στην περιοχή της ιταλικής συμπρωτεύουσας, του Βαρέζε και του Κόμο, οι πυροσβέστες, έως τώρα έχουν πραγματοποιήσει πάνω από εκατό επιχειρήσεις.
Στο Μιλάνο οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, επίσης, για τυχόν υπερχείλιση του ποταμού Σέβεζο.
Μέλη της Πολιτικής Προστασίας και δυνάμεις των καραμπινιέρων, βοήθησαν ηλικιωμένους και πολίτες με ειδικές ανάγκες να εγκαταλείψουν πολλά διαμερίσματα που βρίσκονται στο ισόγειο και έχουν πλημμυρίσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ακόμα δύο νεκροί από τον καύσωνα στην Ιταλία - Σε κόκκινο συναγερμό 15 πόλεις το Σάββατο
SPONSORED
Συνελήφθη ζευγάρι για τηλεφωνικές απάτες στην Καστοριά - 20.000 ευρώ η λεία
22:20
Αποθέωση για τους Iron Maiden στο ΟΑΚΑ - Ντελίριο από σχεδόν 50.000 χιλιάδες θαυμαστές
22:09
«Eντός 24 ωρών η ανακοίνωση ΗΠΑ-Ιράν για το προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας» λένε αμερικανικά ΜΜΕ
21:57
Ζάκυνθος: Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη Ολλανδή τουρίστρια στο Κορακονήσι
21:50