Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία απειλούν με κυρώσεις το Ιράν αν δεν συμφωνήσει για τα πυρηνικά
Ιρανός τεχνικός εργάζεται στην πυρηνική εγκατάσταση της Ισφαχάν, νότια της πρωτεύουσας του Ιράν, Τεχεράνης (φωτογραφία αρχείου).
AP Photo/Vahid Salemi, FileΜε επαναφορά των κυρώσεων απειλούν το Ιράν η Γαλλία, η Βρετανία και η Γερμανία αν δεν υπάρξει συμφωνία για το πυρηνικό του πρόγραμμα, η οποία θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της Ευρώπης σε ό,τι αφορά στην ασφάλειά της.
Μάλιστα σύμφωνα με διπλωματικές πηγές του Παρισιού, αναφέρεται πω «εάν δεν υπάρχει συμφωνία, τότε η Γαλλία, η Βρετανία και η Γερμανία θα είναι υποχρεωμένες να επαναφέρουν τις κυρώσεις μέσω του μηχανισμού «Snapback» του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Η γαλλική διπλωματική πηγή έκανε αυτή τη δήλωση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας και της Βρετανίας, Ζαν-Νοέλ Μπαρό και Ντέιβιντ Λάμι, ενόψει της γαλλοβρετανικής συνόδου κορυφής.
Έρευνα αποκαλύπτει ότι η επιστήμη υπολογίζει... λάθος τη στάθμη της θάλασσας
14:28
Η κιθάρα «Black Strat» του Γκίλμουρ των Pink Floyd η πιο ακριβή που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία (vid)
14:18
Τουλάχιστον τρεις ακόμα εβδομάδες θα κρατήσει ο πόλεμος στο Ιράν λέει ο IDF - Εκατέρωθεν απειλές και προειδοποιήσεις
14:15
Οι πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματα τους: Το μήνυμα φορέων για την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή
14:07