Τερέζα Mέι: Πριν τις εκλογές στη Γερμανία θα ξεκινήσει το Brexit
H Βρετανία δεν θα περιμένει έως τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 2017.
Θα ενεργοποιήσει το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβώνας και θα ξεκινήσει την επίσημη διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση νωρίτερα.
Αυτό δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι (Theresa May) σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sunday Times και θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο.
Με βάση τα παραπάνω, η ενεργοποίηση της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ τοποθετείται το αργότερο έως τα τέλη του επόμενου καλοκαιριού.
Η Μέι θα απευθυνθεί αύριο στα στελέχη του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του κόμματος που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ (Birmingham).
Σύμφωνα με την προδημοσίευση της συνέντευξης, η Βρετανίδα πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών στην χώρα, υποστηρίζοντας ότι θα προκαλούσαν «αστάθεια».
Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις - Προσοχή στις παγίδες
02:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιες πληρωμές καταβάλλονται μέχρι την Παρασκευή
01:00
ΑΑΔΕ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ρύθμιση των οφειλών σε 72 δόσεις
00:30
Αγνοια δηλώνει το Βερολίνο για μυστική συνάντηση Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων
23:58