Ιράν: Επιβεβαιώνει νέες συνομιλίες με τους Ευρωπαίους την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη
Η κυβέρνηση του Ιράν θα διεξαγάγει νέες συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας με τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Βρετανία –σχήμα γνωστό ως E3–, την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη εκπρόσωπο της ιρανικής διπλωματίας.
«Κατόπιν αιτήματος των ευρωπαϊκών χωρών, το Ιράν δέχτηκε να διεξαχθεί νέα συνεδρίαση για συνομιλίες», εξήγησε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Εσμαΐλ Μπαγαεΐ, σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση.
Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση έρχεται μετά τις προειδοποιήσεις τριών Ευρωπαϊκών χωρών ότι η αποτυχία επανάληψης των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει στην επαναφορά των διεθνών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Πούτιν με σύμβουλο του Χαμενεΐ - Στο τραπέζι τα πυρηνικά του Ιράν
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58
ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
ΕΛΛΑΔΑ
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
CULTURE
Τα καρτέλ ναρκωτικών και ο Dexter: Όλα όσα φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Μάρτιο
10:25
ΚΟΣΜΟΣ