Σέρρες: Ανήλικοι διέρρηξαν κατάστημα και έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και ρολόγια
Νεαρός που έχει συλληφθεί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠOΥΛΟΣ / EUROKINISSIΚινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα προϊόντα όπως ηλεκτρονικά ρολόγια, θήκες κινητών και καλώδια φόρτισης, συνολικής αξίας 2.350 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, κατάφεραν να κλέψουν από κατάστημα που διέρρηξαν δύο ανήλικοι στις Σέρρες.
Οι ανήλικοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός ακόμα ανήλικου ημεδαπού, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος οδηγός μηχανής
Σέρρες: Θύμα απάτης ηλικιωμένη - Της πήραν 3.000 ευρώ για δήθεν χειρουργείο της κόρης της
Ποια η προθεσμία για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
05:00
Νέο «φαρμακείο αυτοκινήτου» - Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών
04:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους
03:00
Επαγγελματικές Σχολές ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων - Ποια η διαδικασία συμμετοχής
02:00