Γερμανία: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Τουλάχιστον δύο νεκροί
Στρατιωτικό ελικόπτερο (αρχείου)
AP Photo/Alexei AlexandrovΤουλάχιστον δυο μέλη της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας σκοτώθηκαν όταν συνετρίβη ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε χθες Τρίτη 29/7 το υπουργείο Άμυνας.
Μια εκπρόσωπος της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως τα δυο από τα μέλη του πληρώματος που έχασαν τη ζωή τους ήταν «έμπειρα», προσθέτοντας πως αναζητείται το τρίτο μέλος.
Το ελικόπτερο που είχε ενοικιαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς συνετρίβη για ακόμη άγνωστους λόγους στο Μούλντε, ποτάμι κοντά στην Γκρίμα, στη Σαξονία.
Το αεροσκάφος, τύπου EC-135 (Airbus Helicopters), αγνοείτο από χθες το πρωί. Η αστυνομία ανέφερε πως πολίτες που έκαναν καγιάκ παρατήτησαν συντρίμμια στο ποτάμι.
Στήθηκε φράγμα σε τμήμα του ποταμού για να περιοριστεί η ρύπανση, η διαρροή κηροζίνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μερτς: Η Γερμανία δεν εξετάζει προς το παρόν την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους
Εκτροχιασμός τρένου στη Γερμανία - Αναφορές για τρεις νεκρούς και 34 τραυματίες
Ληστείες σε Φιλοθέη, Ψυχικό: Βίντεο δείχνει τον ληστή να μπαίνει στα σπίτια και να ψάχνει χρήματα (vids)
18:08
Ουκρανία: Επιφύλαξη στη Γερμανία για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ - Η Μόσχα να τερματίσει τον πόλεμο
17:59
Η Μπριζίτ Μπαρντό θα ταφεί δίπλα στη θάλασσα στο Σεν Τροπέ
17:50
Αστυνομική καταδίωξη στην Αττική Οδό για τη σύλληψη μεθυσμένου οδηγού
17:41