Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 23χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Βαθύλακκο
Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)Κατέληξε τελικά ο 23χρονος, υπήκοος Σερβίας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο την Πέμπτη (31/7) στην περιοχή του Βαθύλακκου στη Θεσσαλονίκη.
Το τροχαίο σημειώθηκε, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους έξω από τον Βαθύλακκο με αποτέλεσμα, πέντε άτομα να τραυματιστούν – οι τέσσερις ελαφριά. Για τον πέμπτο έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού και διασωληνώθηκε στο σημείο από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ.
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 23χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Στο σημείο του τροχαίου, σύμφωνα με το thestival.gr έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μία κινητή μονάδα, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες ενώ και η Τροχαία που πραγματοποίησε εκτροπές στην κυκλοφορία καθώς για αρκετή ώρα το ρεύμα προς τους Ευζώνους έμεινε κλειστό.
Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες κοντά στη Μάλαγα, στα νότια της Ισπανίας (pics)
16:50
Ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ασκήθηκε στον τράπερ που συνελήφθη χθες στην Γλυφάδα
16:39
Αγρότες: Ανοιχτά διόδια, κλειστοί δρόμοι και προειδοποίηση για γενικό αποκλεισμό (pics&vids)
16:30
Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός
16:25