Υεμένη: Επίθεση του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ – Εκρήξεις στη Σαναά
Φωτογραφία αρχείου
(AP Photo/Osamah Abdulrahman)To Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ πραγματοποίησε επίθεση σε σταθμό παραγωγής ενέργειας νότια της πρωτεύουσας της Υεμένης, Σαναά, μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται νότια της πρωτεύουσας Σαναά της Υεμένης επλήγη από επίθεση, η οποία έθεσε εκτός λειτουργίας ορισμένες γεννήτριές της, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο των Χούθι Al Masirah TV, χωρίς να διευκρινίσει ποιος ευθύνεται για την επίθεση.
Συνεργεία εργάζονται για να σβήσουν φωτιά που προκλήθηκε από το περιστατικό, πρόσθεσε το Al Masirah, επικαλούμενο πηγή της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας.
Σύμφωνα με κατοίκους, τουλάχιστον δύο εκρήξεις είχαν ακουστεί νωρίτερα σήμερα στην Σαναά.
Το Ισραήλ βομβαρδίζει στόχους στην Υεμένη δηλώνοντας ότι γίνονται σε απάντηση στις επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν ανταρτών Χούθι σε αυτό. Οι αντάρτες Χούθι εξαπολύουν πυραύλους κατά του Ισραήλ, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν αναχαιτιστεί, δηλώνοντας ότι οι επιθέσεις τους γίνονται σε υποστήριξη των Παλαιστινίων στη Γάζα.
Κλειστά αύριο (27/12) τα θέατρα λόγω της απεργίας ηθοποιών και μουσικών
16:08
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25