Ο στρατός του Ισραήλ επιβεβαιώνει το χτύπημα στο νοσκομέιο Νάσερ - Λέει ότι θα γίνει έρευνα
Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι διενήργησε πλήγμα στην περιοχή του νοσοκομείου Νάσερ στη Χαν Γιούνις στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα και πως ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων διέταξε έρευνα.
Παλαιστίνιοι υγειονομικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά το πλήγμα, περιλαμβανομένων τεσσάρων δημοσιογράφων, ένας από τους οποίους εργαζόταν για το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Διαβάστε αναλυτικά: Η στιγμή που το Ισραήλ «χτυπά» νοσοκομείο στη Γάζα - Δεκάδες νεκροί, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι
Στην ανακοίνωσή τους οι Δυνάμεις Άμυνας του Ισραήλ (IDF) ανέφεραν: «Οι IDF λυπούνται για τυχόν σωματική βλάβη σε μη εμπλεκόμενα άτομα και δεν θέτουν επί τούτου στο στόχαστρο δημοσιογράφους.
Οι IDF ενεργούν έτσι ώστε να περιορίσουν τη βλάβη σε μη εμπλεκόμενα άτομα όσο είναι δυνατό ενόσω διατηρούν την ασφάλεια των στρατιωτών των IDF».
Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών - Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 10 Αυγούστου
03:00
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα myAGRO για υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης από την ΑΑΔΕ
02:00
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Πότε λήγουν τα προγράμματα «Ανακαίνιση Κατοικίας» και «Σπίτι μου ΙΙ»
00:30