Γάζα: «Συγκλονισμένο» το Βερολίνο μετά το φονικό ισραηλινό πλήγμα σε νοσοκομείο
Ισραηλινά τανκ στα σύνορα με τη Γάζα
AP /Maya Levin«Συγκλονισμένη για τον θάνατο δημοσιογράφων, διασωστών και αμάχων», δηλώνει η Γερμανία από ισραηλινά πλήγματα κατά νοσοκομείου στη Γάζα, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο είκοσι ανθρώπων.
«Η επίθεση αυτή πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας», δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ καλώντας το Ισραήλ να «επιτρέψει αμέσως την πρόσβαση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και να εγγυηθεί την προστασία των δημοσιογράφων στη Γάζα».
Νωρίτερα την επίθεση καταδίκασαν ο γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντέιβιντ Λάμι, ενώ ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την επίθεση αναφέροντας ότι είναι δυσαρεστημένος με αυτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγγνώμη από Νετανιάχου: «Τραγικό ατύχημα» η φονική επίθεση στο νοσοκομείο στη Γάζα
Η στιγμή που το Ισραήλ «χτυπά» νοσοκομείο στη Γάζα - Δεκάδες νεκροί, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι
Τραμπ: «Δεν γνώριζα για την επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας»
Ο στρατός του Ισραήλ επιβεβαιώνει το χτύπημα στο νοσκομέιο Νάσερ - Λέει ότι θα γίνει έρευνα
Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα
08:50
Φοροδιαφυγή, «κενό ΦΠΑ»: Πώς οι ψηφιακοί έλεγχοι το 2025 αποκάλυψαν χαμένα δισεκατομμύρια
08:39
Πώς τα μαθηματικά θα σας βοηθήσουν να τυλίξετε καλύτερα τα χριστουγεννιάτικα δώρα
08:30
Μύθος ή αλήθεια ότι η σούπα βοηθά να συνέλθουμε από γρίπες και κρυολογήματα; Η επιστήμη απαντά
08:20