Βρετανία: Σοκαρισμένος ο Στάρμερ από τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας
Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
Ben Stansall/Pool via APΟ Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα σοκαρισμένος από την μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας που έγινε στη διάρκεια της νύχτας, από την οποία, ξέσπασε φωτιά στο κτίριο της κυβέρνησης στο Κίεβο.
«Είμαι σοκαρισμένος από την τελευταία βάρβαρη επίθεση που έγινε στη διάρκεια της νύχτας κατά του Κιέβου και σε όλη την Ουκρανία, η οποία σκότωσε αμάχους κι έπληξε υποδομές», ανέφερε ο Στάρμερ σε μία ανακοίνωσή του.
«Για πρώτη φορά, επλήγη η καρδιά της κυβέρνησης της Ουκρανίας. Αυτές οι δειλές επιθέσεις δείχνουν ότι (ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν) πιστεύει ότι μπορεί να ενεργεί με ατιμωρησία. Δεν είναι σοβαρός σχετικά με την ειρήνη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κυβερνητική κρίση στη Βρετανία: Εκτός της κυβέρνησης Στάρμερ δύο ακόμη υπουργοί
ΚΟΣΜΟΣ
Βίοι παράλληλοι για Μακρόν και Στάρμερ - Οι κρίσεις που προκαλούν κλυδωνισμούς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΔΜΗΕ: Ανάχωμα στις αυξήσεις των τιμών ρεύματος οι ΑΠΕ που συνδέονται στο ηλεκτρικό σύστημα
12:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παύλος Μαρινάκης για Patriot: Πρόκεται για αμυντική ενέργεια - Δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής
12:46
ΕΛΛΑΔΑ
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική: Κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης, κάνναβη και MDMA (pics&vid)
12:45
ΚΟΣΜΟΣ
Μακρόν: «Απερίσκεπτες» οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, ζητά αποκλιμάκωση για τις γιορτές
12:42
ΧΡΗΜΑ