Η Ρωσία μετακινεί πυραύλους στα σύνορα με την Πολωνία και την Λιθουανία
Η Μόσχα προχώρησε στην τοποθέτηση πυραύλων, που μπορούν να πάρουν πυρηνική κεφαλή, στο Καλίνινγκραντ στα σύνορα με την Πολωνία και τη Λιθουανία, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ασκήσεις ρουτίνας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters, ο εκπρόσωπος του υπουργείου, τονίζει ότι αυτές οι μονάδες των πυραύλων, δεν είναι η πρώτη φορά που αναπτύσσονται στην περιοχή του Καλίνινγκραντ και προσθέτει ότι είναι μέρος της εκπαίδευσης των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων.
Από την πλευρά του ένας αξιωματούχος των ΗΠΑ, τόνισε ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να μετακινεί τους πυρηνικούς πυραύλους αρκετά πιο δυτικά από ότι αρχικά είχε συμφωνηθεί, συμπληρώνοντας ότι ίσως πρόκειται για μια πολιτική κίνηση προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της στο ΝΑΤΟ.
Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν ναρκωτικά
14:05
Βουλιαγμένη: Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού του 34χρονου δύτη
13:52
Εντείνει τις επιθέσεις στις χώρες του Κόλπου το Ιράν - Η στήριξη των Χούθι και τα νέα δεδομένα
13:48
Επίσκεψη Πάπα Λέοντα στο Μονακό: Έκκληση σε δισεκατομμυριούχους να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη
13:43