Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο Ρίκι Χάτον, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας
Ο Ρίκι Χάτον πανηγυρίζει τη νίκη του σε αγώνα
(AP Photo/Eric Jamison, File)Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία, Ρίκι Χάτον.
Οι φίλοι του ανησύχησαν αρχικά το βράδυ του Σαββάτου (13/9), όταν ο Χάτον δεν εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε ένας από τους πυγμάχους του.
Τελικά το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο σπίτι του, στο Μάντσεστερ, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
«Αστυνομικοί κλήθηκαν από έναν πολίτη να μεταβούν στην οδό Bowlacre Road, Hyde, Tameside, στις 6:45 π.μ. σήμερα, όπου βρήκαν το σώμα ενός 46χρονου άνδρα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για ύποπτες συνθήκες», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μάντσεστερ.
Στην 15χρονη καριέρα του ο Χάτον κέρδισε 45 από τους 48 επαγγελματικούς αγώνες.
Αγωνίστηκε για τελευταία φορά επαγγελματικά το 2012.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε ο συγγραφέας και κριτικός κινηματογράφου Τάσος Γουδέλης - Το πλούσιο έργο και η Αντίσταση
Άνοιξε η διαθήκη του Αρμάνι: Ποιοι κληρονομούν και τι από την αυτοκρατορία του κορυφαίου της μόδας
«Κυνηγός» πολιτιστικών θησαυρών: Ο Έλληνας αρχαιολόγος που «πολεμά» τους αρχαιοκάπηλους
15:17
Φον ντερ Λάιεν: Η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ βασική εγγύηση ασφάλειας
15:05
Τουσκ: Η ειρήνη στην Ουκρανία μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες
14:53
Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα
14:50