Υπόθεση Μπεν: Βρήκαν 60 αντικείμενα που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνιση
Εξήντα αντικείμενα που μπορεί να σχετίζονται με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν στην Κω, βρήκαν οι Βρετανοί αστυνομικοί κατά την διάρκεια των ανασκαφών.
Τα αντικείμενα αυτά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς, θα μεταφερθούν στη Βρετανία για περαιτέρω ανάλυση, αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror.
«Αν και δεν παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, θα πρέπει να εξεταστούν περαιτέρω», τόνισε ο Κάζινς, σημειώνοντας πως οι ανασκαφές θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος τη εβδομάδας.
Την ίδια ώρα, δείγμα εδάφους από την δεύτερη θέση των ερευνών, αναμένεται να μεταφερθεί σε εργαστήρια ώστε να εξεταστεί πιο διεξοδικά.
Οι Βρετανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι νέες πρωτοποριακές τεχνικές που διαθέτουν, τους βοηθούν έτσι ώστε να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στον στόχο τους.

ΠΗΓΗ: REUTERS

ΠΗΓΗ: REUTERS
Στις αγορές η Ελλάδα με έκδοση 10ετούς ομολόγου: Η πρώτη για το 2026
08:23
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12
Λουτρό αίματος στο Ιράν: Σπαρακτικές σκηνές σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων (vids)
08:12
Helleniq Energy: Σε λειτουργία ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων - Πώς αλλάζει το ενεργειακό τοπίο
08:02