ΗΠΑ: Η στάση της Ουάσινγκτον απέναντι στη Βενεζουέλα δεν έχει αλλάξει
O πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.
AP PhotoΗ στάση της αμερικανικής κυβέρνησης απέναντι στη Βενεζουέλα «δεν έχει αλλάξει» και «θεωρούμε ότι το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο δεν είναι νόμιμο», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, αφού ο Βενεζουελάνος πρόεδρος πρότεινε διάλογο με τις ΗΠΑ.
Η Κάρολαϊν Λέβιτ επιβεβαίωσε ότι η Ουάσινγκτον παρέλαβε μια επιστολή του Μαδούρο προς τον Ντόναλντ Τραμπ, η οποία περιείχε «πολλά ψέματα» και επανέλαβε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι έτοιμος «να χρησιμοποιήσει όλα τα αναγκαία μέσα για να βάλει τέλος στο παράνομο εμπόριο φονικών ναρκωτικών από τη Βενεζουέλα προς τις ΗΠΑ».
Η επιστολή αυτή, με την οποία ο Μαδούρο ζητούσε απευθείας συνομιλίες, στάλθηκε μετά το πρώτο αμερικανικό πλήγμα σε ένα πλοίο από τη Βενεζουέλα που σύμφωνα με τον Τραμπ μετέφερε διακινητές ναρκωτικών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο καταγγέλλει την επιθετική συμπεριφορά των ΗΠΑ
Ο Μαδούρο διέταξε την ανάπτυξη 25.000 στρατιωτών στα σύνορα - Αρμάδα των ΗΠΑ έξω από τη Βενεζουέλα
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51
Καταδίωξη - θρίλερ δύο ανηλίκων που έκλεψαν μοτοσικλέτα στο Περιστέρι (vid)
22:50