Κίνα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από την κατάρρευση τεσσάρων κτιρίων
Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Ουενζχού, στην ανατολική Κίνα, ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης τεσσάρων κτιρίων. Σύμφωνα δε με τα κινεζικά ΜΜΕ, οι διασώστες έχουν καταφέρει να βγάλουν ζωντανά κάτω από τα συντρίμμια πέντε ατομα ενώ εξακολουθούν να αναζητούν τυχόν εγκλωβισμένους στα ερείπια.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας τοπική ώρα (23:00 της Κυριακής ώρα Ελλάδας) και αρχικά το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας είχε κάνει λόγο για περισσότερους από εγκλωβισμένους στα συντρίμμια.
Σε ανακοίνωσή τους, οι Αρχές της επαρχίας Λουτσένγκ, όπου βρίσκεται η πόλη Ουενζχού, επεσήμαναν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης των τεσσάρων κτιρίων, κάποια από τα οποία ήταν τετραώροφα.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεφαλογιάννης και Τσιάρας παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία τους
21:54
Πτώση ατόμου σε δύσβατο σημείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης - Επιχείρηση ανάσυρσης
21:46
Βίντεο κατέγραψε οικιακή βοηθό να βασανίζει τον ηλικιωμένο εργοδότη της στη Χίο
21:35
«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας με όλη μας τη δύναμη» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
21:23