Ισραήλ: 22 τραυματίες σε επίθεση με drone από τους Χούθι στο Εϊλάτ
Ανανεώθηκε:
Μαχητές των Χούθι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Osamah AbdulrahmanΝέα επίθεση με drone κατά του Ισραήλ εξαπέλυσαν το απόγευμα της Τετάρτης (24/9) οι αντάρτες Χούθι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 22 άτομα.
Συγκεκριμένα 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν από θραύσματα, δύο εξ αυτών δύο σοβαρά, αφού ένα drone των Χούθι που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη έπληξε την νοτιότερη πόλη του Ισραήλ, το Εϊλάτ, σύμφωνα με γιατρούς.
Η υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom αναφέρει ότι μετέφερε τους πέντε σε νοσοκομείο της πόλης.
Στο μεταξύ η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε έρευνα μετά την αποτυχία αναχαίτισης του drone των Χούθι.
Δύο πύραυλοι αναχαίτισης Iron Dome εκτοξεύτηκαν εναντίον του drone, αλλά και οι δύο δεν κατάφεραν να καταρρίψουν το drone.
Σειρήνες είχαν ηχήσει στην πόλη προειδοποιώντας για την επίθεση με drone, «σύμφωνα με το πρωτόκολλο», ανέφερε ο στρατός.
Καγκελάριος Μερτς από Νταβός: Αν οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς η ευρωπαϊκή απάντηση θα είναι ενιαία
11:15
Σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδος η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στο Νταβός
11:10
Νέα δραματική σειρά για την οικογένεια Κένεντι ετοιμάζει το Netflix - Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν
11:04
Η Βρετανία δεν θα συμμετέχει στην Τελετή Υπογραφής του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα
11:00