«Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά το τέλος του πολέμου» σύμφωνα με πηγή της οργανώσης
Τα κύρια κτίρια του νοσοκομείου Shifa είναι κατεστραμμένα μετά τις ισραηλινές αεροπορικές και χερσαίες επιθέσεις, στην πόλη της Γάζας
AP Photo/Jehad Alshrafi«Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Λωρίδα της Γάζας μετά τον πόλεμο», τονίζει στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μία πηγή της ένοπλης οργάνωσης με γνώση επί των διαπραγματεύσεων.
«Για τη Χαμάς, η διακυβέρνηση της Λωρίδας της Γάζας είναι ένα διευθετημένο θέμα. Η Χαμάς δεν θα συμμετάσχει καθόλου στη μεταβατική φάση, κάτι που σημαίνει πως έχει απαρνηθεί τον έλεγχο της Λωρίδα της Γάζας, όμως παραμένει ένα θεμελιώδες στοιχείο της παλαιστινιακής κοινωνίας», είπε στο AFP αυτή η πηγή, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραγωδία στην Κύπρο: Ανασύρθηκε ένας νεκρός από τα συντρίμμια του κτηρίου που κατέρρευσε
18:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης Λαών (vid)
18:54
ΚΟΣΜΟΣ
Καμάλα Χάρις: Σκέφτομαι να θέσω ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028
18:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Ν. Δένδια στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης
18:33
ΚΟΣΜΟΣ