Ισραήλ: Αφίσες με Τραμπ, Ρούμπιο και Κούσνερ, αλλά χωρίς τον Νετανιάχου σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλημ
Οι αφίσες που έχουν αναρτηθεί σε κεντρικούς δρόμους στο Τελ Αβίβ και στην Ιερουσαλήμ με τους Τραμπ, Ρούμπιο, Γουίτκοφ και Κούσνερ
ΧΑίσθηση έχουν προκαλέσει στο Ισραήλ οι τεράστιες διαφημιστικές επιγραφές υπέρ της ειρήνης και της εξομάλυνσης των σχέσεων του Ισραήλ με χώρες που είχαν στραφεί εναντίον του, που εμφανίστηκαν την Κυριακή (12/10) σε κεντρικά σημεία του Τελ Αβίβ και της Ιερουσαλήμ, από τις οποίες απουσιάζει ο πρωθυπουργός της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Στις αφίσες, που επαινούν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη μεσολάβησή του στην απελευθέρωση των ομήρων, εμφανίζονται επίσης ο Στιβ Γουίτκοφ, ο Τζάρεντ Κούσνερ και ο Μάρκο Ρούμπιο.
Με φράσεις όπως «Ειρηνοποιοί στη Μέση Ανατολή», «Μην σταματάτε τώρα» και «Συνεχίστε τον δρόμο προς την εξομάλυνση», οι αφίσες κάνουν και τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ωστόσο σχόλια λόγω της απουσίας του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
Τα συγκεκριμένα υλικά υπογράφονται από το Regional Security Coalition, έναν οργανισμό που ιδρύθηκε πέρυσι με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας του Ισραήλ.
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30