Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε τρεις Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη
Ισραηλινοί στρατιώτες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη (αρχείου)
AP Photo/Majdi MohammedΤη ζωή σε τρεις Παλαιστίνιους στοίχισε σε επίθεσή του στην Δυτική Όχθη την Τρίτη (28/10) ο ισραηλινός στρατός, ενώ σε επιχειρήσεις του στη Τζενίν συνέλαβαν ακόμη έξι άτομα.
Όπως υποστήριξαν οι ισραηλινές δυνάμεις σε ανακοίνωσή τους, πυροβόλησαν μαχητές «που σχεδίαζαν επιθέσεις στην περιοχή του καταυλισμού της Τζενίν» και στη συνέχεια προχώρησαν σε αεροπορικά πλήγματα.
Έξι συλλήψεις
Παράλληλα, ο στρατός συνέλαβε έξι Παλαιστίνιους σε επιδρομές που έγιναν τα ξημερώματα σε καταυλισμούς προσφύγων και χωριά στην Δυτική Όχθη, σύμφωνα με το Wafa.
Οι συλλήψεις έγιναν μετά την εισβολή των ισραηλινών δυνάμεων στα σπίτια ανθρώπων, σύμφωνα με την Wafa.
Τρία άτομα συνελήφθησαν σε καταυλισμό προσφύγων βόρεια της Ραμάλα, ένα στον καταυλισμό προσφύγων Μπαλάτα κοντά στη Ναμπλούς και ένα στον καταυλισμό Ασκάρ, μαζί με ένα άτομο δυτικά της Ναμπλούς.
Αναφέρθηκαν επίσης επιδρομές νωρίς το πρωί στα χωριά Σαμπτίν και Ντέιρ Αμπού Μισάλ, και τα δύο δυτικά της Ραμάλα, και στην Τζίφνα, στα βόρεια - αν και δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: Απελάθηκαν 32 ακτιβιστές που βοηθούσαν Παλαιστίνιους στο μάζεμα της ελιάς, στη Δυτική Όχθη
Οι αγρότες μπήκαν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Στόχος να φτάσουν στο λιμάνι
11:39
Κυρανάκης: «Οι ταξιτζήδες ζητάνε και αύξηση κομίστρου - Δεν μπορούν να εκβιάζουν τους Αθηναίους»
11:35
Μέχρι 17 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τις 300 νέες θέσεις οδηγών στην ΟΣΥ
11:32
Χονγκ Κονγκ: Σε εννέα μήνες θα ολοκληρωθεί η έρευνα για τα αίτια της πολύνεκρης πυρκαγιάς
11:25