Μια φωτογραφία στο Facebook «κατέστρεψε» τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας (vid)
Σοκαρισμένη μια νεαρή Αυστραλή ανακάλυψε πως φωτογραφίες της είχαν χρησιμοποιηθεί σε ιστοσελίδες πορνό σε όλο τον κόσμο.
Η Νοέλ Μάρτιν ήταν μόλις 17 ετών όταν εκλάπησαν φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Ο δράστης πήρε το κεφάλι της όμορφης κοπέλας και το τοποθέτησε με την χρήση του photoshop στο σώμα μιας πορνοστάρ. Η διαδικασία είναι συνήθης στον χώρο και έχει και δικό της όνομα. Λέγεται «morph».
Μιλώντας στο ABC News η νεαρή κοπέλα είπε πως οι επεξεργασμένες φωτογραφείς είχαν πολλά χυδαία σχόλια και δήλωσε έκπληκτη πως κάποιοι «με αυτόν τον χυδαίο τρόπο μπορούν να καταστρέψουν την ζωή ενός κοριτσιού».

(Πηγή: Facebook)
Η 22χρονη πια Νοέλ, σπουδάζει νομική και συμμετέχει, μαζί με άλλα θύματα «παρασιτικών ιστοσελίδων πορνό», σε εκστρατεία για την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την προστασία μελλοντικών θυμάτων.
Η κλεμμένη φωτογραφία της κοπέλας μετά την επεξεργασία:

(Πηγή: Twitter)
«Είμαι αυτός που είμαι» απαντά ο Ρούτε στις επικρίσεις για τη στάση του απέναντι στον Τραμπ
23:43
Γκουτέρες για Μέση Ανατολή: Η επιστροφή σε εχθροπραξίες θα είχε καταστροφικές συνέπειες
23:32
Περίπου ένα εκατ. έλεγχοι για κράνος μέσα σε ένα χρόνο - Πάνω από 95.000 παραβάσεις
23:21
Νέο κύμα επιθέσεων των ΗΠΑ στο Ιράν - Ακούστηκαν εκρήξεις σε πόλεις στο Νότο
23:21