Βοσνία: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την πυργκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ο οίκος ευγηρίας στη Βοσνία
AP PhotoΔύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Πέμπτης 14/11 σε νοσοκομείο της πόλης Τούζλα στη βορειοανατολική Βοσνία, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας νωρίτερα αυτόν τον μήνα να ανέλθει στους 15, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο της εισαγγελίας της Τούζλα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα της 4ης Νοεμβρίου στον έβδομο όροφο του κτηρίου όπου φιλοξενούνταν τα θύματα. Δέκα άνθρωποι πέθαναν στη διάρκεια της νύχτας από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα και άλλοι πέντε υπέκυψαν στα τραύματά τους τις επόμενες ημέρες.
Δέκα άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται και ένας από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν νοσοκομειακοί αξιωματούχοι.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο δωμάτιο ενός από τους ενοίκους του οίκου ευγηρίας, ανέφερε το γραφείο της εισαγγελίας.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες για το δυστύχημα, ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βοσνία: 11 νεκροί και τουλάχιστον 30 τραυματίες σε πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ανοιχτή η διέλευση φορτηγών στους Κήπους από απόψε έως και την Παρασκευή και στο Ορμένιο από αύριο
19:10
Υπεγράφη η παραγγελία για 23 νέα τρένα - Ιδιωτική επένδυση 308 εκατ. ευρώ και υλοποίηση ως το 2027
19:02
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα από τον Εισαγγελέα Οργανωμένου Εγκλήματος σε τρεις αγρότες
18:54
Ανδρουλάκης: Δύσκολα τα πράγματα στην οικονομία μετά τη λήξη του Ταμείου Ανάκαμψης
18:48