Βοσνία: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την πυργκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ο οίκος ευγηρίας στη Βοσνία
AP PhotoΔύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Πέμπτης 14/11 σε νοσοκομείο της πόλης Τούζλα στη βορειοανατολική Βοσνία, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας νωρίτερα αυτόν τον μήνα να ανέλθει στους 15, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο της εισαγγελίας της Τούζλα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα της 4ης Νοεμβρίου στον έβδομο όροφο του κτηρίου όπου φιλοξενούνταν τα θύματα. Δέκα άνθρωποι πέθαναν στη διάρκεια της νύχτας από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα και άλλοι πέντε υπέκυψαν στα τραύματά τους τις επόμενες ημέρες.
Δέκα άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται και ένας από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν νοσοκομειακοί αξιωματούχοι.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο δωμάτιο ενός από τους ενοίκους του οίκου ευγηρίας, ανέφερε το γραφείο της εισαγγελίας.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες για το δυστύχημα, ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βοσνία: 11 νεκροί και τουλάχιστον 30 τραυματίες σε πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
SPONSORED
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40
«Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα πυρηνικά»: Τι δήλωσε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν για τις ΗΠΑ
19:31
Φιλοξενία γαλλικών δυνάμεων στην Κύπρο: Τη Δευτέρα η υπογραφή της συμφωνίας SOFA
19:20