Μέσα στον Νοέμβριο συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ, σύμφωνα με Ουκρανούς αξιωματούχους
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Julia Demaree NikhinsonΕπίσκεψη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ προγραμματίζεται μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως δήλωσε ο επικεφαλής εθνικής ασφάλειας του Κιέβου, Ρουστέμ Ούμεροφ.
«Προσβλέπουμε στην οργάνωση επίσκεψης του προέδρου της Ουκρανίας στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό τον Νοέμβριο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Ουμέροφ.
«Οι αντιπροσωπείες μας κατέληξαν σε κοινή συμφωνία σχετικά με τους βασικούς όρους της συμφωνίας που συζητήθηκε στη Γενεύη» σημείωσε ο Ρουστέμ Ούμεροφ. Η δήλωση αυτή έρχεται λίγη ώρα προτού οι ΗΠΑ συναντηθούν με Ρώσους αξιωματούχους στο Άμπου Ντάμπι για να συζητήσουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Το ευρωπαϊκό σχέδιο δεν μας καλύπτει»: Η απάντηση του Κρεμλίνου στη νέα ειρηνευτική πρόταση
ΚΟΣΜΟΣ
Το σκληρό δίλημμα του Ζελένσκι: Ή με το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ ή με την «εναλλακτική» της Ευρώπης
ΕΛΛΑΔΑ
Αυταπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
12:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ως εδώ - Να μπει μία κόκκινη γραμμή σε μία διαχρονική παθογένεια - Όχι σε εκλογές»
12:47
ΕΛΛΑΔΑ
Μαγνησία: Άγνωστοι έκλεψαν εικόνα και δερματόδετο Ευαγγέλιο του 19ου αιώνα από ναό
12:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Weapons»: Ζακ Σιλντς και Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το σενάριο του πρίκουελ «Gladys»
12:40
ΚΟΣΜΟΣ