ΗΠΑ: Ελεύθερος ο 24χρονος που είχε συλληφθεί ως ύποπος για το αιματοκύλισμα στο Πανεπιστήμιο Μπράουν
Αστυνομικοί κρατούν τουφέκια ενώ ερευνούν έναν δρόμο κοντά στο Πανεπιστήμιο Brown στο Providence, R.I., το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025.
AP Photo/Steven SenneΕλεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για την επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ, με δύο νεκρούς φοιτητές.
Όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας του Ρόουντ Άιλαντ, Πίτερ Νερόνχα, ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος επειδή τα στοιχεία «τώρα δείχνουν προς άλλη κατεύθυνση» αν και νωρίτερα «υπήρχαν στοιχεία που οδηγούσαν σε αυτό το άτομο».
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, οι αρχές είχαν στοιχεία, αλλά όχι αρκετά για να ασκήσουν δίωξη σε κανέναν.
Όπως είπε ο ίδιος, υπήρχε μια πληροφορία και το FBI «την ακολούθησε και κατέληξε να εντοπίσει αυτό το άτομο».
Τα στοιχεία, όμως, εξετάστηκαν και τελικά το άτομο αφέθηκε ελεύθερο.
Ο 24χρονος είχε συλληφθεί στο ξενοδοχείο Hampton Inn στο Κόβεντρι. Κατά την έφοδο οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πού βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες και εκείνος απάντησε ότι δεν είχε φύγει από το ξενοδοχείο.
Στο δωμάτιο εντοπίστηκαν δύο όπλα, ένα περίστροφο και ένα μικρό πιστόλι Glock με προσαρμοσμένη διόπτρα laser.
«Κέρδος» πάνω από 10.000 ευρώ για μια νέα τρίτεκνη οικογένεια με τον Προϋπολογισμό του 2026
10:13
Μετρό: Παρατείνονται οι εργασίες στη Γραμμή 2 - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
10:11
24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ: «Παραλύει» αύριο η χώρα - Ποιοι συμμετέχουν, τι θα ισχύσει με τα ΜΜΜ
10:02
Νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους 5,3 δισ. από την Ελλάδα σήμερα - Αφορά δάνεια του πρώτου μνημονίου
09:51