Ιαπωνία: 14 τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο - Μία σύλληψη
Αστυνομικοί στο Τόκιο.
AP PhotoΔεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν με μαχαίρι σε εργοστάσιο κατασκευής λάστιχων στην κεντρική Ιαπωνία, με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στην σύλληψη ενός υπόπτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών, της επίθεσης προηγήθηκε τηλεφώνημα από γειτονικό εργοστάσιο καουτσούκ με την πληροφορία ότι «πέντε ή έξι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν» και ότι «υγρό σε μορφή σπρέι» χρησιμοποιήθηκε επίσης κατά την επίθεση.
Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και το κανάλι NHK της δημόσιας τηλεόρασης, μετέδωσαν την σύλληψη ενός ανθρώπου που θεωρείται ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας.
Από τους 14 τραυματίες, τουλάχιστον 6 νοσηλεύονται.
Τα βίαια εγκλήματα είναι σχετικά σπάνια στην Ιαπωνία, με το ποσοστό των ανθρωποκτονιών είναι χαμηλό και η νομοθεσία περί όπλων από τις πλέον αυστηρές.
Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ
00:30
Περού: Μαζικές διαδηλώσεις για το κόστος καυσίμων - Επιδοτήσεις ανακοίνωσε η κυβέρνηση
23:59
Φωτιά στη Χαλκιδική: Σε ολονύκτια επιφυλακή 227 πυροσβέστες - Κλειστός ο δρόμος Σίβηρη-Φούρκα
23:51
Αίτνα: Παρατείνεται το κλείσιμο του αεροδρομίου της Κατάνιας έως το απόγευμα του Σαββάτου
23:43