Πολωνία: Κανονικά λειτουργούν και πάλι τα δύο αεροδρόμια που είχαν κλείσει λόγω ρωσικών επιθέσεων
Φωτογραφία αρχείου
AP Photo/Stephanie ScarbroughΆνοιξαν και πάλι τα δύο Πολωνικά αεροδρόμια που είχαν κλείσει λόγω των ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία το πρωί του Σαββάτου (27/12.
Τα αεροδρόμια του Ζέσουφ και του Λούμπλιν στη νοτιοανατολική Πολωνία λειτουργούν πλέον κανονικά ανέφερε στο X η πολωνική υπηρεσία αεροπλοΐας PANSA.
Η PANSA είχε ανακοινώσει νωρίτερα το προσωρινό κλείσιμο των αεροδρομίων λόγω δραστηριότητας στρατιωτικών αεροπλάνων στην περιοχή.
Η επιχειρησιακή διοίκηση των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων ανέφερε πως πολωνικά και συμμαχικά μαχητικά ολοκλήρωσαν τις επιχειρήσεις τους και πως δεν καταγράφηκαν παραβιάσεις του πολωνικού εναέριου χώρου.
ΔΙΕΘΝΗ
Καμπανάκι αναλυτών: Οι τιμές ενέργειας θα χρειαστούν μήνες για να σταθεροποιηθούν παρά την εκεχειρία
16:10
ΚΟΣΜΟΣ
«Μην προσπαθήσουν να παίξουν μαζί μας» λέει ο Βανς για τις συνομιλίες με το Ιράν
16:00
ΕΛΛΑΔΑ
Ανησυχία για την εμφάνιση αρκούδας στο Δήμο Ωραιοκάστρου - Οδηγίες στους πολίτες
15:51
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Θεσσαλονίκη: Ασφαλής πρόσβαση στους σταθμούς μετρό από την ανάπλαση της οδού Πόντου - Από τα μεγαλύτερα έργα αστικής παρέμβασης στην πόλη (pic)
15:40
ΕΛΛΑΔΑ