Φινλανδία: Επιθεώρηση σε πλοίο ύποπτο για πρόκληση βλάβης σε υποθαλάσσιο καλώδιο
Ο Πρόεδρος της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ.
AP Photo/Matthias SchraderΠλοίο που θεωρείται ύποπτο για την πρόκληση βλάβης σε υποθαλάσσιο καλώδιο στον Κόλπο της Φινλανδίας επιθεώρησαν οι αρχές ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/11) ο πρόεδρος της χώρας Αλεξάντερ Στουμπ.
Οι χώρες της Βαλτικής βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού έπειτα από σειρά βλαβών στα καλώδια της ηλεκτροδότησης, στις τηλεπικοινωνιακές γραμμές και σε αγωγούς φυσικού αερίου που έχουν εμφανισθεί μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το 2022.
«Η Φινλανδία είναι προετοιμασμένη για απειλές ασφαλείας διαφόρων ειδών και απαντάμε σε αυτά όπως απαιτείται», έγραψε ο φινλανδός πρόεδρος στο Χ.
ΕΛΛΑΔΑ
Τρεις συλλήψεις για εμπρηστικούς μηχανισμούς: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το Νέο Κόσμο
15:42
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Με σκόνη, νοτιάδες και λασποψιχάλες η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Πότε θα «γράψει» 25άρια το θερμόμετρο
15:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές της Ουγγαρίας - «Είμαι εδώ για να νικήσω» είπε ο Ορμπάν
15:26
ΕΛΛΑΔΑ
Πάσχα στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων με σουβλιστά αρνιά, κοντοσούβλια και αντικριστό (pics)
15:10
ΚΟΣΜΟΣ