ΗΠΑ: «Ο τύραννος έφυγε» - Η ανάρτηση του υφυπουργού ΥΠΕΞ για τον Μαδούρο
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλα Νικολάς Μαδούρο
(AP Photo/Matias Delacroix)Η Βενεζουέλα μπαίνει σε μια «νέα εποχή», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κρίστοφερ Λαντάου μετά την ανακοίνωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.
«Μια νέα εποχή για τη Βενεζουέλα! Ο τύραννος έφυγε. Τώρα -επιτέλους- θα λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για τα εγκλήματά του», έγραψε ο Λαντάου στον λογαριασμό του στο Χ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πραγματοποίησαν με επιτυχία μια μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον της Βενεζουέλας και του ηγέτη της, Προέδρου Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του, συνελήφθη και μεταφέρθηκε αεροπορικώς εκτός της χώρας. Η επιχείρηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις αμερικανικές αρχές επιβολής του νόμου. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν. Σήμερα στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, έγραψε στην ανάρτησή του ο Τραμπ.
Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ - Ταχύτερη ένταξη στην αγορά εργασίας
06:00
Αύξηση προστίμων και κοινωφελής εργασία: Αυστηρές ποινές για τους παραβάτες των ΜΜΜ
05:00
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Ποια η προθεσμία των αιτήσεων
04:00
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την 11η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
03:00