Η Βόρεια Κορέα καταδικάζει τη σύλληψη Μαδούρο: «Σοβαρή καταπάτηση της κυριαρχίας της Βενεζουέλας»
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν
APΗ Βόρεια Κορέα κατήγγειλε τις αμερικανικές επιθέσεις στη Βενεζουέλα, λέγοντας ότι η πράξη αυτή αποτελεί «την πιο σοβαρή μορφή καταπάτησης της κυριαρχίας», μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
Το υπουργείο Εξωτερικών «καταδικάζει έντονα την πράξη ηγεμονίας που διέπραξαν οι ΗΠΑ στη Βενεζουέλα», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.
«Το περιστατικό αποτελέι ένα ακόμη παράδειγμα που επιβεβαιώνει ξεκάθαρα για άλλη μια φορά τον αδίστακτο και βάναυσο χαρακτήρα των ΗΠΑ», ανέφερε συμπλήρωσε ο αξιωματούχος, σύμφωνα με το KCNA.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε μετά την εκτόξευση από τη Βόρεια Κορέα βαλλιστικών πυραύλων νωρίτερα σήμερα, την ημέρα που ο ηγέτης της Νότιας Κορέας ξεκινά μια επίσημη επίσκεψη στην Κίνα, τον κύριο σύμμαχο της Πιονγιάνγκ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους στη σκιά της επιχείρησης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
«Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Από πού θα ξεκινήσει η κοινωνική αντιπαροχή
03:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα - Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων
02:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων Youth Pass 2026 - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30