Η Ουάσινγκτον θέλει να συμμετάσχει η Τουρκία στις επιχειρήσεις κατά του ISIS
Στην Τουρκία βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ, επισημαίνοντας ότι η Ουάσινγκτον θέλει η Άγκυρα να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ, που σήμερα επισκέφθηκε την Άγκυρα για να συζητήσει τις επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον ομόλογο του Φικρί Ισίκ δήλωσε:
"Είναι φυσικό η Τουρκία να ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στη Συρία και το Ιράκ. Στηρίζουμε τα μέτρα που λαμβάνετε για την ασφάλεια των συνόρων σας. Επιθυμούμε η Τουρκία να συμμετέχει στις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους. Μπορεί με την Τουρκία να έχουμε ενίοτε διαφορές απόψεων αλλά συμφωνούμε πάντα στις αρχές μας".
Ο Μπιλ Κλίντον καταδικάζει τους θανάτους στη Μινεάπολη - Καλεί τους πολίτες να «ορθώσουν ανάστημα»
07:20
Οι ΗΠΑ προειδοποιούν το Ιράκ για τις μελλοντικές σχέσεις του με το Ιράν
07:15
Ακυρώσεις δρομολογίων από το λιμάνι του Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας
07:10
Έκρηξη και μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο τροφίμων στα Τρίκαλα - Τρεις τραυματίες και πέντε αγνοούμενοι (pics&vids)
07:05