Ρωσικά πλήγματα στη νοτιοανατολική Ουκρανία - Χωρίς ρεύμα η πόλη Ντνίπρο
Κτήριο στο σκοτάδι στο Κίεβο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Evgeniy MaloletkaΡωσικά πλήγματα προκάλεσαν σήμερα διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, όπως ενημέρωσαν τοπικοί αξιωματούχοι και μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ουκρανικής τηλεόρασης, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης Ντνίπρο, όπου ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί του μετρό. Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν πως δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για τον χρόνο που θα χρειαστεί έως ότου αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.
Η εταιρεία DTEK – ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία – ανακοίνωσε πως διακοπές ηλεκτροδότησης έχουν σημειωθεί επίσης σε περιοχές της περιφέρειας Ζαπορίζια.
TRAVEL
Το GB Roof Garden υποδέχεται τον νέο chef de cuisine Γιάννη Ροκανά και τη fine comfort κουζίνα του
11:46
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Πέντε οι νεκροί μετανάστες ανοιχτά των Καλών Λιμένων, ψάχνουν για αγνοούμενους - Πώς συνέβη η τραγωδία
11:36
ΚΟΣΜΟΣ
«Καλό να υπάρχουν αντίβαρα στην εξουσία», λέει ο Μακρόν για την ακύρωση των δασμών Τραμπ
11:30
ΚΟΣΜΟΣ
Σάλος με τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου: Στο «τραπέζι» έρευνα για τον ρόλο του ως εμπορικός πρεσβευτής
11:25
ΕΛΛΑΔΑ